care hipermarket?

Citeam mai devreme în „Adevărul” (ediția de Giurgiu) următorul articol:

Cinci dintre membrii unei familii din municipiu au ajuns la urgenţă după ce au consumat cârnaţi cabanoşi cumpăraţi vineri după-amiază dintr-un hipermarket din Giurgiu. Primul care a început să se simtă rău şi să acuze dureri a fost capul familiei.

„ Am avut vărsături şi o stare generală de rău. Am cumpărat cârnaţii şi totul părea în regulă. Însă după ce am mâncat am început să mă simt foarte rău”, spune Lucian Dincă în vârstă de 35 ani.

Bărbatul spune că la scurt timp i s-a făcut rău şi tatălui său dar şi nepotului de 11 ani. Aceştia au fost trimişi de urgenţă la Spitalul de Boli Infecţioase Singureni. Aici le-au fost recoltate probe de sânge şi urină pentru stabilirea cauzelor exacte.

În spital au ajuns şi soţia şi copilul de numai 1 an. Pentru că starea celui mic era gravă, cei doi au fost transportaţi la Institutul de Boli Infecţioase prof.dr. Matei Balş din Bucureşti. Copilul a avut nevoie de mai multe perfuzii pentru a-şi reveni însă nici acum starea sa nu este foarte bună, spune tatăl micuţului.

Comisariatul pentru Protecţia Consumatorului şi Direcţia Sanitară-Veterinară Giurgiu au demarat un control la unitatea în cauză.

http://www.adevarul.ro/locale/giurgiu/S-au_intoxicat_dupa_ce_au_mancat_cabanosi_0_334766944.html

De ce nu ne spune nimeni despre ce hipermarket este vorba? În Giurgiu nu prea sunt astfel de magazine, dar 4 supermarketuri ar putea fi considerate „hiper” (cu indulgența noastră caracteristică!), așa că șansele de a fi viitori consumatori ai cabanoșilor sunt de 1/4.

Îmi pare rău pentru cei cinci giurgiuveni ajunși la spital. Slavă Domnului că nu-mi plac absolut deloc cabanoșii, că sigur le scriam un mail celor de la „Adevărul” pentru a afla despre ce „hipermarket” e vorba.

Reclame

Etichete: , , ,

2 răspunsuri to “care hipermarket?”

  1. adra_bell Says:

    Interex, nu mai stiu unde am citit. Dar de manca un copil de un an cabanos??!!

  2. Casti Says:

    Foarte frumoase posturi.Intradevar traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: