e@sy e scump la vedere

Fiind foarte interesat de serviciul Zapp Easy, am mers la reprezentanța Zapp din cadrul complexului comercial Interex (n-am mai intrat în supermarket, arăta destul de înfricoșător și am preferat să merg la Billa) și m-am interesat de acest serviciu.

Eram extrem de tentat să văd și terminalul Z910i, dar singurul lucru cu care m-a putut ajuta fătuca aia a fost să-mi arate terminalul pe site-ul Zapp, de parcă nu puteam face asta acasă.

De asemenea, domnișoara care reprezintă firma Zapp în relațiile cu clienții (existenți sau potențiali) nu m-a putut ajuta cu răspunsul la niciuna din întrebările următoare:

 • Se poate conecta la laptop/calculator și folosi pe post de modem?
 • În orașul Giurgiu există semnal full EVDO? Sau e posibil să fie locuri unde să trec pe semnal CDMA 1X? (Îmi cer scuze pentru ignoranța în cunoașterea acestor informații, dar nu am folosit până acum Zapp pentru altceva în afară de voce)
 • Pot pune setări pentru alt serviciu de tip VoIP, sau funcționează doar Yahoo! Messenger?

Văzând că nu mă poate ajuta cu absolut nimic, m-am lăsat păgubaș și mă pregăteam să plec, dar tipa mi-a zis că poate face comandă la București și ajunge în maxim 48 de ore. A rămas atât de uimită când i-am zis că nu m-a convins cu absolut nimic, dacă aș fi vrut să îl comand fără să-l văd aș fi făcut-o de ieri din webshop și mi-ar fi venit acasă, prin curier, astăzi sau mâine. Mai lipsea să mă întrebe ce e ăla webshop…

Am stat câteva minute la Zapp și nu s-a interesat nimeni de absolut  nimic la fătuca asta. Cred că la cât de ignorantă este vânzătoarea, nu e în stare să vândă nici măcar pachetele NoPay cărora li se face atâta reclamă la TV, radio sau prin ziare.

Așadar, varianta Easy pică. Sunt în căutare de smartphone. Din fericire, Z910i era una din ultimele opțiuni, singurul avantaj al său fiind prețul și tarifele Zapp (la care se adaugă și acoperirea EVDO cu care se laudă ei, nu am avut ocazia să o testez).

Reclame

Etichete: , , , ,

3 răspunsuri to “e@sy e scump la vedere”

 1. Ina Says:

  merge bine ca modem, l-am incercat doar prin cable, nush prin bluetooth; VoIP face pentru yahoo, gtalk , msn
  pentru acoperire verifica la RC

 2. giurgiuveanul Says:

  Mulțumesc pentru informații, Ina. Dar deja mă gândesc serios la altceva.

 3. fix preplătit « giurgiuveanul Says:

  […] By giurgiuveanul Deși primul contact cu Zapp nu a fost chiar așa cum ar fi trebuit să fie, am zis să le mai dau o șansă. Doar nu credeați […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: